Leven kan je leren

ZORGHOEK7

Wij zijn Jaap en Maron Hilverda

Wij zijn allebei in 1968 geboren. We leerden elkaar kennen toen we achttien jaar waren en twee jaar later zijn we getrouwd. We studeerden toen allebei nog: Jaap in Eindhoven aan de pedagogische  technische hogeschool en Maron in Arnhem  aan

de kunstacademie, lerarenopleiding tekenen en schilderen. Eerst woonden we op een flatje, drie jaar later kochten we ons eerste ‘echte huis’ middenin het centrum van Arnhem en daar werd ons eerste kindje geboren: een zoontje om verliefd op te worden. Vijf jaar later woonden we in Doetinchem en daar werd ons tweede kindje geboren: een heerlijk meisje. Twee prachtige cadeau’s! 

Na het afronden van  onze opleidingen  is Jaap het middelbaar onderwijs ingegaan. Dat beviel hem zo goed, dat hij daar tot de dag van vandaag nog steeds les geeft. Op verschillende middelbare scholen in en om Doetinchem. Maron is als zelfstandig beeldend kunstenaar van start gegaan en ook zij doet dat nog steeds. Ze maakt schilderijen en helpt anderen tijdens cursussen en workshops hier ook mee. Dit doet ze allemaal vanuit haar atelier Kunsthoek7 dat zich bij ons op het terrein bevindt. 

Oh ja, Jaap is ook nog een enthousiast saxofonist bij de band Balkanova. Zeker de moeite waard om eens te zien optreden! Sinds 2019 wonen we op een boerderij samen met  twee van onze opa’s en één van de oma’s. En natuurlijk met onze gezinshuiskinderen. En om het nog gezelliger te maken hebben we daar ook nog een kleine camping bij: Camping Brugginck.

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Ook al gaat het niet altijd even gemakkelijk….

Wie ziet mij?

Wie ben ik?

Waar hoor ik thuis?