Leven kan je leren

ZORGHOEK7

Wij doen dit al (bijna) twintig jaar

Aangezien we sinds 2001 een gezinshuis hebben, doen we dit ‘werk’ nu dus al bijna twintig jaar. Onze ‘buikkinderen’ wonen ondertussen op zichzelf en leiden zelfstandige levens. Natuurlijk zijn ze

nog heel betrokken en spelen ze nog altijd een grote rol in alles wat in het gezinshuis gebeurt.  Ondertussen hebben er naast hen nog elf kinderen gewoond in het gezinshuis, Met de meesten van hen hebben we nog regelmatig contact. Hierdoor zijn we ondertussen zelfs Ploma  (Pleeg-oma) en Plopa (Pleeg-opa) geworden. Een fantastisch mooi cadeau! 

Door ervaringen wordt je wijzer en weet je steeds beter waar je krachten en je beperkingen liggen. Aangezien we dit al twintig jaar aan het ontdekken zijn, willen we al deze ontdekkingen de komende jaren nog zo veel mogelijk inzetten om meer kinderen te helpen. Daarbij zijn we hartstikke blij met de plek waar we momenteel wonen: we kunnen de kinderen  de tijd en ruimte  bieden om te ontdekken wie ze zijn op dit moment én wie ze kunnen worden in de toekomst.

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Ook al gaat het niet altijd even gemakkelijk….

Wie ziet mij?

Waar hoor ik thuis?

Wie ben ik?