Leven kan je leren

ZORGHOEK7

Wij houden van veel verschillende dingen

Op dit moment wonen we in een oude boerderij. We hebben bewust ruimte gecreëerd om onze (schoon) ouders bij ons op het terrein te laten wonen.  We  geloven  dat  het  belang-

rijk is om in verbintenis met elkaar te leven. We houden er enorm van dat de gezinshuiskinderen die eerder bij ons woonden regelmatig bij ons langs komen. Goede gesprekken met elkaar hebben en er voor elkaar zijn! Daarnaast gaan we altijd graag met het hele gezin op reis. Nieuwe ervaringen opdoen met elkaar. Je kampement opslaan op nieuwe terreinen en zien dat je met elkaar ‘overleeft’. Naderhand levert het mooi herinneringen op en een hoop goede anekdotes om met elkaar op terug te kijken en om  te lachen. 

Voor Maron is het belangrijk nieuwe dingen te creëren, boeken te lezen,  musea te bezoeken  en vrienden te ontmoeten. Voor Jaap is het heerlijk om het eten te koken voor het hele gezin, buiten bezig te zijn, zijn vrienden te ontmoeten en regelmatig muziek te mogen maken. Mensen op te vrolijken met swingende melodiën en een hoop plezier. 

De kinderen die bij ons wonen ontmoeten zo vaak als mogelijk  hun ouders en broertjes en zusjes. Daarnaast  zijn ze lid van een sportclub of muziekvereniging, spreken ze af met vrienden en vriendinnen en hebben ze regelmatig een logeerafspraak.

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Ook al gaat het niet altijd even gemakkelijk….

Wie ziet mij?

Wie ben ik?

Waar hoor ik thuis?